Producten voor pinda's gezond (3)

Gezouten geroosterde pinda's 1 kg

Gezouten geroosterde pinda's 1 kg

De volgende verpakking is een voordelige variant. Uitstekende snacks tijdens een aperitief of ideaal om te knabbelen voor de televisie, de geroosterde pinda's zijn perfect voor het creëren van smakelijke gerechten. In veganistische recepten worden vaak pinda's gebruikt, maar ze zijn zo veelzijdig dat ze ook kunnen worden gebruikt voor sme spreads of traditionele recepten. Heerlijke zoetigheden kunnen worden bereid met de gezouten geroosterde pinda's. Door aandacht te besteden aan de hoge calorische waarde, is het mogelijk om dit voedsel in kleine porties te consumeren en te profiteren van hun energielevering. De energieboost die van pinda's komt, maakt ze ideaal voor wie een snack wil nemen voor fysieke activiteit of als men een dieet volgt. Geroosterde gezouten pinda's zijn een waardevolle bron van natuurlijke antioxidanten en zijn ook rijk aan verschillende vitamines en mineralen zoals ijzer, magnesium en fosfor, maar ook selenium, zink en kalium. Ze zijn verkrijgbaar in een partyverpakking van 1 kg.
Geroosterde Gepelde Hazelnoten

Geroosterde Gepelde Hazelnoten

De smakelijke, gepelde en geroosterde hazelnoten herken je meteen aan hun heerlijke geur. Er zijn echt veel variëteiten en ze verschillen in hun specifieke vorm, die rond of langwerpig kan zijn. Alle hazelnoten hebben echter één gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn een genot voor de smaakpapillen en zijn echte sterren in de keuken, perfect voor zowel zoete als hartige gerechten. Je kunt ze toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Hazelnootpasta

Hazelnootpasta

Hazelnootpasta is een zeer veelzijdig ingrediënt in de keuken. Het wordt voornamelijk gebruikt in zoete bereidingen, met een belangrijke rol in de productie van ijsproducten, maar het leent zich ook goed voor het maken van crèmes of als vulling voor gebakken producten. De reden voor het brede gebruik in zoete bereidingen ligt in het kenmerkende aroma, dat de smaak van crèmes, desserts of vullingen van taarten en soezen verder kan versterken. We raden je aan om onze hazelnootpasta ook te gebruiken om een speciale touch aan je koffie of chocolade te geven! De hazelnoot is een uitstekende bondgenoot voor onze gezondheid en is rijk aan "goede vetten", waaronder omega-6 en omega-3. Bovendien is het een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals calcium, koper, mangaan, ijzer, vitamine E en B. Af en toe jezelf verwennen met deze heerlijke hazelnootpasta in een zoete bereiding kan alleen maar goed zijn voor je humeur!